Zoeken naar chinese restaurant amsterdam

Home
chinese restaurant amsterdam
Sea Palace.
Het eerste drijvende restaurant in Europa. Sinds 1984 is Sea Palace, met haar karakteristieke Chinese architectuur, een vertrouwd beeld in het hart van Amsterdam. Geniet in de Chinees keizerlijke ambiance van authentieke gerechten. Onze specialiteiten zijn de Kantonese keuken en dimsum, maar onze Peking eend en Chinese fondue trekt ook menig bezoekers.
Amsterdam
De beste Aziatische restaurants op en rondom de Zeedijk Culy.nl.
Hier vind je nauwelijks toeristen maar vooral veel Amsterdammers. Ook hier moet je niet komen voor de gezelligheid of hartelijke service, maar wel voor de typisch authentieke Chinese gerechten. De warme oesters en de gestoomde dim sum. Oriental City, Chinees Oudezijds Voorburgwal 177-179. Al jaren is dit restaurant dé dim sum hotspot van Amsterdam.
romantische restaurants amsterdam
De 10 beste Chinese restaurants in De Wallen Amsterdam.
Beste Chinese restaurants in De Wallen Amsterdam, Nederland. Restaurants in Amsterdam. Restaurants in Chinees in De Wallen. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Chinese restaurants in De Wallen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
restaurant
De traditionele gids voor Chinees eten in Amsterdam MUNCHIES.
Lee is beter bekend als Masta Lee, dj en ontwerper bij Patta. Hij gaat me vandaag meenemen naar zijn favoriete Chinese eetgelegenheden in Amsterdam. Lee's' vader Sifu was lange tijd chef-kok in een Chinees restaurant, dus hij weet waar hij het over heeft.
restaurant centrum amsterdam
Chinees-Indische restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Broek in Waterland 5. Chinees-Indische restaurants in de buurt van Amsterdam. Meld een ontbrekend restaurant aan. Bent u de eigenaar van een restaurant in Amsterdam en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
amsterdam chinese restaurant
Oriental City Home.
Oriental" City" bevindt zich in het centrum van Amsterdam, het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf Centraal Station. Het is gelegen vlakbij het Koninklijke Paleis, waar tevens de winkelstraten, hotels en grote warenhuizen zijn. Vlakbij het restaurant bent u heel dichtbij de beroemde wallen en Chinatown.
Sichuan Food Amsterdam.
Welcome to Sichuan Food. Gelegen in een gezellige straat in het centrum van Amsterdam vindt u restaurant Sichuan Food. Hét restaurant voor een onvergetelijke avond van de Chinese keuken; Sichuan Food. Sichuan Food is een uniek Chinees restaurant waar de gerechten met uiterste zorg, volgens de kunst van Sichuan een van de vier voornaamste manieren van koken in China, bereid worden.
Nam Kee Authentieke Cantonese keuken sinds 1981.
Authentieke Cantonese keuken sinds 1981. Nam Kee biedt al sinds 1981 de authentieke Cantonese keuken en is geprezen door zowel nationale als internationale toonaangevende media. Bekijkt u hier onze drie locaties in Amsterdam. Over Ons Media Contact Kookboek. 2016 Nam Kee Design: Rob Thijs.
Home Chi Sushi Chinese Fusion Kitchen in Amsterdam. Quality of Happiness.
TERUG NAAR HOMEPAGE. Chi Wai en Chi Kien heten u van harte welkom in Restaurant CHI. Shared Dining is een gebruikelijke manier van eten in Azië. U bestelt een aantal gerechtjes en deelt dit met uw tafelgenoten. Dit kunt u ook in etappes doen door bijvoorbeeld eerst ieder 2 gerechtjes per persoon te bestellen, waarna u het diner op dezelfde wijze voortzet. In Azië kennen wij geen specifieke volgorde waarop de gerechtjes worden geserveerd. Elk gerechtje dat klaar is, wordt direct uitgeserveerd. Wilt u liever dat uw gerechtjes per gang worden geserveerd, dan is dat ook mogelijk. Geeft u dit gerust aan bij uw gastheer of gastvrouw, hij of zij speelt graag in op uw wensen. Ons advies voor een diner: begin met 4 gerechtjes per persoon. Bijbestellen kan altijd nog. SuCHI is anders dan sushi. Chi Kien, een van de twee eigenaren en onze SuCHI chef, laat zich inspireren vanuit de Chinese keuken.

Contacteer ons