Meer resultaten voor restaurant rotterdam centrum

Home
restaurant rotterdam centrum
Dertien bar restaurant Dertien in Rotterdam centrum.
Slotenmaker

Met trots staan wij op nummer 10 van de beste Italiaanse restaurants van Nederland! In de Harpersbazaar stond het volgende stuk: Het Italiaanse feest dat Mangaire heet begon aan de Van Oldenbarneveltstraat en is, nu 13 jaar later, een begrip in Rotterdam vanwege de allerlekkerste Italiaanse happen waar je niet vanaf blijven kunt.
parkeren
In het centrum gelegen restaurants in Rotterdam Eet.nu.
In het centrum gelegen restaurants in de buurt van Rotterdam. Meld een ontbrekend restaurant aan. Bent u de eigenaar van een restaurant in Rotterdam en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Slotenmaker
De Beren: de beste keus in Rotterdam.
Stuur een e-mail naar Rotterdam-centrumRestaurant@beren.nl met daarin je voorkeur voor Eerste of Twee Kerstdag, gewenst tijdstip, aantal personen en jouw telefoonnummer. Dan nemen we snel contact met je op. Restaurant De Beren Rotterdam-centrum is te vinden aan het Schouwburgplein in hartje Rotterdam.
zaalverhuur rotterdam goedkoop
Restaurant Oliva.
Afgelopen" woensdag heerlijk gegeten in dit leuke Italiaanse restaurant in het gezelligste straatje van Rotterdam. Heerlijke verse wisselende gerechten, zoals zeetong met gebakken polenta en een van de meest heerlijke pasta ooit gegeten. Sympathieke en leuke bediening. Anne-Noordeloos via IENS.
sushi amsterdam
Homepage Spirit Rotterdam.
Het buffet biedt keuze uit vijftig verschillende gerechten voor ontbijt, lunch en diner, dranken en patisserie. Allemaal gegarandeerd 100% bio en 100% vega. Opscheppen bij Spirit Er ging iets mis. Maandag t/m Zaterdag. Buffet sluit om 22.00. 3011 NB Rotterdam.
lunch amsterdam centrum
THOMS Rotterdam Restaurant Underground Bar.
THOMS heeft haar deuren geopend aan de bruisende Meent in Rotterdam. Een restaurant en bar waar genieten en beleving centraal staan. THOMS vestigt zich in het Timmerhuis, het laatste pronkstuk van Rem Koolhaas, waar gasten in een unieke, authentieke en ongedwongen setting kunnen genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner.
restaurant
Uit eten in Rotterdam Seafood Grill Restaurant in Rotterdam centrum.
Gevestigd in de unieke hofbogen in Rotterdam geniet je van heerlijke gerechten in een hippe doch sfeervolle ambiance. Alvast eet smakelijk! Opporto is een seafood grill restaurant met een mediterraanse knipoog. Onze specialiteiten zijn de spectaculaire warme als koude visplateaus en de cataplana.
La Crème Een café-restaurant in het centrum van Rotterdam.
Een café-restaurant met een unieke locatie in het centrum van Rotterdam. La Crème is een stijlvol ingericht restaurant in Hartje Rotterdam. Wij bieden een diversiteit aan heerlijke gerechten waar u geen nee tegen kunt zeggen. Bent u een liefhebber van de Italiaanse keuken, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Contacteer ons