Meer resultaten voor tapas eindhoven

Home
tapas eindhoven
La Gitana Tapas Grill.
Tapas zijn kleine Spaanse hapjes die van vroeger uit in de cafes bij een borrel werden geserveerd. Sinds 1988 is het bij ons mogelijk authentieke Spaanse tapas te bestellen in onze Tapasbars, af te halen als borrelhapje voor thuis en om te laten cateren in Spaans ceramiek.
Catering
Bar Restaurant The Prince Onbeperkt genieten.
Culinair Eindhoven is een uitnodigende kaart rijker. Restaurant The Prince op het Wilhelminaplein bekend van haar verrassende en originele gerechten geeft vanaf heden een hele nieuwe draai aan de formule. Ongedwongen en onbeperkt genieten van overheerlijke kleine gerechtjes is de nieuwe insteek van het smaakvolle restaurant.
tapas eindhoven
Onbeperkt tapas eten in Eindhoven vanaf 1750, pp La Cubanita.
Dinsdag 1700: 2200: uur. Woensdag 1700: 2200: uur. Donderdag 1700: 2200: uur. Vrijdag 1700: 2230: uur. Zaterdag 1700: 2230: uur. Zondag 1700: 2200: uur. La Cubanita Eindhoven. 5611 GD Eindhoven. Bel ons: 040-8437658. Wij zijn vanaf 1400: uur telefonisch bereikbaar.
kookworkshop eindhoven
qpasa.nl Tapasrestaurant QuePasa.
rijschool breda
Tapas Catering.
Afgelopen jaar behoorde Tapas el Quijote tot de beste 5 delicatessenwinkels van Nederland! Ons Spaans Restaurant en Tapasbar SeƱora Rosa, aan De Rungraaf / Edenstraat 13, in Eindhoven www.senorarosa.nl is een groot succes en behoort volgens onze gasten en professionals tot de beste restaurants van Eindhoven.
tastea detox ervaring
Boca gastrobar.
boca gives a cheeky twist to the authentic and famous Spanish tapas bars., enjoy a bite with drinks or a drink with our bites more bites make a meal! our daily fresh and varied filled showcase is our menu. Monday we're' closed.
Vino y Tapas in Eindhoven Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Zoek een restaurant. Restaurant in Eindhoven /. Vino y Tapas in Eindhoven. Vino y Tapas. Plaggenstraat 36 5651 CT Eindhoven Nederland Kaart.
Giornale Eindhoven.
5611 AB EINDHOVEN. Lifestyle Bar / Restaurant Giornale gelegen aan het bruisende horecaplein, het Stationsplein in Eindhoven, richt zich op de in onze ogen eerste levensbehoefte van de mens, namelijk Genieten. Een Bar en Restaurant in 1, maar absoluut niets is standaard in deze volledig mediterraan en industrieel ingerichte vestiging.
El Patio Andaluz.
Restaurant El Patio Andaluz is namelijk een specialiteitenrestaurant in Eindhoven, met een typische Spaanse keuken. Iedere laatste zaterdag van de maand. In de Foods4Friends uitgeroepen tot beste tapas restaurant van Eindhoven. Elke dinsdag woensdag en donderdag Paella eten voor 10.

Contacteer ons