Meer resultaten voor tapas restaurant den haag

Home
tapas restaurant den haag
Tapas Bar en Restaurant Sinjoor in Den Haag.
We zijn al meerdere malen geweest.Het restaurant en bar gedeelte is fris geverfd en heeft een totaal andere uitstraling gekregen leuk. Weer heerlijk gegetenverschillende, tapas Kip / garnalen / balletjes gehakt / mosselen en paella deze is rijkelijk gevuld. Daarna nog gezellig aan de bar nog wat gedronken. We komen zeker weer terug. Heerlijk gegeten in een prettige sfeer. Na een fijne dag in den Haag werden we heel vriendelijk ontvangen bij het gezellig ingerichte restaurant Sinjoor.
onbeperkt tapas
Mezze Arabische tapasbar in Den Haag.
Wij bieden een parttime, leuke en afwisselende bijbaan in een dynamische werkomgeving, binnen een gezellig team. Stuur dan snel een sollicitatiebrief en Curriculum Vitae met pasfoto naar info@mezze-scheveningen.nl. Voor meer informatie kun je bellen met 070-306 36 58. MEZZE 2016 Gevers Deynootplein 32, Den Haag Tel: 070-3585350.
siemens vaatwasser storing
Que Pasa Tapas Restaurant.
deurbel
Waan je in Spanje met de vijf leukste tapasrestaurants in Den Haag.
Zeeheldenfestival gedicht Haagse Arabesken: Körperkultur. 2 thoughts on Waan je in Spanje met de vijf leukste tapasrestaurants in Den Haag. 04-07-2016 om 1411.: San telmo jn de kazernesteaat vinden wij top, eigenaar uit Madrid, eten zalig. 02-07-2016 om 1931.: Een klassieker is El Barrio natuurlijk, een echt restaurant. De terrasboot en de Spaanse bediening helpen verder bij het vakantiegevoel. De minder bekende tip zout in de Torenstraat, links van de fietsenwinkel. Dat was een snackbar, maar de eigenaar sloeg een Spaanse aan de haak. Hij frituurt nu inktvisringen, zij doet de andere tapas.
groepsaccommodatie maastricht
Tapas restaurants in Den Haag IENS.
Restaurant in Den Haag /. Tapas restaurants in Den Haag. Tapas restaurants in Den Haag. 9 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Als we het over het zuiden hebben, dan denken we aan tortilla, Spaanse chorizo en andere mediterrane delicatessen.
japans snoep kopen
LEEF Tapas LEEF is een plek om heerlijk te genieten van onbeperkte tapas.
den haag uit
Onbeperkt tapas eten in Den Haag vanaf 1750, pp La Cubanita.
La Cubanita Den Haag. 2514 GP Den Haag. Bel ons: 070-3605428. Reserveringen kunt u plaatsen via onze site. Daarnaast zijn wij elke dag vanaf 1430: uur telefonisch bereikbaar. Als wij niet opnemen kunt u een voicemail achterlaten zodat wij u kunnen terugbellen.
tapas den haag
El Gusto Mediterraans Restaurant.
Zeer goed mediterraans restaurant in Den Haag. Goede service en een super mooi restaurant. Gisteren voor de derde keer gegeten bij El Gusto. Heerlijke tapas met liefde klaargemaakt. Zeer heerlijk gegeten en altijd vriendelijke service bij Restuarant El Gusto, dat smaakt naar meer!
Traditioneel Spaans Restaurant Den Haag.
Met uitzicht op het Huygenspark in Den Haag, biedt ons sfeervol ingerichte restaurant een uitstekende gelegenheid om te genieten van de originele spaanse keuken. Inmiddels is het restaurant uitgegroeid tot dè plek bij uitstek voor tapas aan de bar, lunch, een heerlijk diner of een gezellig spaans drankje zomers lekker op het terras.

Contacteer ons