Meer resultaten voor tapas sittard

Home
tapas sittard
Tapas Café in Sittard Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Sittard /. Tapas Café in Sittard. Markt 37 6131 EL Sittard Nederland Kaart.
Catering
De beste Tapas restaurants in Sittard TheFork.
Restaurant in Sittard /. De beste Tapas restaurants in Sittard. De beste Tapas restaurants in Sittard. 2 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Als we het over het zuiden hebben, dan denken we aan tortilla, Spaanse chorizo en andere mediterrane delicatessen die je in de beste tapasrestaurants samen met je vrienden kunt delen.
tapas sittard
Home SOL.
SOL Grill vindt u aan de sfeervolle Markt in Sittard. Gevestigd in één van de smalste historische pandjes. Bij binnenkomst trekt de open keuken met een smeedijzeren houtskoolgrill de volle aandacht. Deze houtskoolgrill vonden we in Barcelona en is zeer populair bij de beste Spaanse restaurants.
rijles leiden
Tapas Cantina Startpagina Facebook.
Al meer dan anderhalf jaar kom ik met veel plezier naar café tapas cantina dat gelegen ligt in Sittard. Ik breng altijd een harmonieuz e groep mee die nooit voor problemen hebben gezorgd en alleen maar een bijdragen leveren aan een gezellige sfeer.
vocht in huis
Isabella Tapas Tapas Restaurant en Sittard.
Op 2 juli 2012 openden de deuren van het nieuwe tapas restaurant op de markt van Sittard ingang via Café de Buren. De naam Isabella is afkomstig van de stadstuin Jardin dIsabelle, die in het verlengde ligt van ons intieme en sfeervolle restaurant.
detoxen
Tapas Cantina foto van buitenaf met terras Picture of Tapas, Sittard TripAdvisor.
Best of 2017. Log in Join. Tapas Cantina foto van buitenaf met terras Picture of Tapas, Sittard. Photo: Tapas Cantina foto van buitenaf met terras. From Review: Tapas of Tapas. See all 56 reviews. 31 of 75 Restaurants in Sittard.
Tapas Cantina B.V. in Sittard Café Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Tapas Cantina B.V. Gerelateerde bedrijven Tapas Cantina B.V. Kafee De Kup. t Ecrevissehuis Café t Duve. Tapperie de Gats. Holding de Limbourg Sittard B.
Tapas Cantina Home.
Het gezelligste eetcafe in Sittard. Bij Tapas Cantina bent u voor een kopje koffie, rijk belegde broodjes of heerlijke huisgemaakte tapashapjes aan het juiste adres. Tapas Cantina vindt het van groot belang dat de gast zich geaccepteerd en op zijn/haar gemak voelt.
Reserveer een tafel bij Restaurant Tapas Cantina in Sittard.
Hèt Spaanse eetcafé in Sittard Lekker eten of gezellig borrelen, genoeg keuze uit diverse menu kaarten. Elke vrijdagavond een live band of DJ zie onze agenda Iedere vrijdag en zaterdagavond van 17.00 tot 20.00u happy" hour" aan de bar. Reserveer in de avonduren voor een Tapas" Arrangement, verschillende gangen en een verscheidenheid aan hapjes!

Contacteer ons